• Låg frakt 69:-*
 • Kunskap & kvalitet
 • Fysiska butiker 
 • Ledande sedan 1992

Välkommen till Budo & Fitness Sport med allt för Din träning!

Fighter

Fighter startades under 80-talet i Norge. Fighter är inget varumärke för traditionell Budo, det är ett kampsportsmärke. I början av nittiotalet sålde Fighter mer kampsportsutrustning än någon annan i Norge, detta tack vare thai boxning, kickboxning och det ökade behovet av lämplig skyddsutrustning i många crossover stilar. Senare under nittiotalet skapade UFC en bredare marknad, och då fick Fighter tillräcklig styrka för att introduceras i resten av Skandinavien. Vid sekelskiftet var Fighter marknadsledare i Skandinavien. FIGHTER. MADE FOR FIGHTERS – MADE BY FIGHTERS.

Artiklar 1 till 23 av totalt 532

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Kampsport/stil

Kampsport är samlingsnamn för en rad sporter från runt om i världen med det gemensamma att två eller flera kämpar eller strider fysiskt mot varann reglerat med tydliga regler och oftast med lika typer av skyddsutrustning, även redskap iform av vapen förekommer och då oftast träningsvapen som inte har för avsikt att skada.

Traitionella kampsporter i Sverige är ex boxning, fäktning och brottning. Japanska kampsporter är kända under benämningen Budo och i Kina är det Kung Fu eller Wushu. 

Budo & Fitness butikerna har ett brett sortiment av budo- och kampsportsutrustning för en rad olika stilar.

Artiklar 1 till 24 av totalt 89

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 24 av totalt 89

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4