• Fri frakt > 590:-*
  • Kunskap & kvalitet
  • Fysiska butiker 
  • Ledande sedan 1992

Välkommen till Budo & Fitness Sport med allt för Din träning!

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition, Inc. (ON) är ett helägt dotterbolag till Glanbia, ett ledande internationellt ost och näringsämnen grupp. ON äger och driver två premium idrottare varumärken, Optimum Nutrition och ABB Performance, som ger ett heltäckande sortiment av produkter i flera kategorier. State-of-the-art produktionsanläggningar i tre delstater, är PÅ den enda sport nutrition företag att tillverka produkter i varje produktkategori. Oavsett om det är närings barer, proteinpulver, färdiga att dricka shakes och energiformler, eller vitaminer och mineraler, tar Optimum Nutrition en praktisk metod för att behålla de allra högsta kraven. Historia Optimum Nutrition inrättades 1986 för att tillgodose konsumenternas efterfrågan på jämn kvalitet i sport nutrition. Företaget är också känt för innovation och att vara först med att producera ett kasein proteinpulver, och först med att erbjuda en helt micellär kasein formel. ON: s ledarskap kan också ses i dominansen av Gold Standard 100% Whey, allmänt erkänd som världens mest sålda vassleprotein.

Artiklar 1 till 22 av totalt 459

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Kosttillskott

För den som inte är insatt kan kosttillskott verka skrämmande. Varför använder man dem, hur påverkar de kroppen, hur ska de intas för att ge bäst effekt? Med rätt kunskap är kosttillskott inte bara säkra, de kan också vara det som gör skillnaden ifall du får de resultat du vill ha eller inte.
 

Kosttillskott. Precis som namnet föreslår ska det betraktas som tillskott till din vardagliga kost. Kosttillskott kan alltså inte ersätta en balanserad kosthållning, men väl komplettera den. Det vill säga täcka eventuella näringsluckor och alltid se till kroppen har tillgång till det bränsle och de byggstenar den behöver för att leverera optimala resultat. 


Gå ner i vikt, bygga muskler, bli starkare eller mer uthållig. Oavsett vad dina träningsmål är kan rätt kosttillskott, som används på rätt sätt, hjälpa dig att nå dem.

12 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

12 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista