• Fri frakt/retur > 499:-
  • Kunskap & kvalitet
  • Fysiska butiker 
  • Ledande sedan 1992

Välkommen till Budo & Fitness Sport med allt för Din träning!

Vill Du jobba hos oss?

 Dont wish for it


Budo & Fitness är Sveriges ledande företag med specialinriktning på produkter för kampsport- och gymträning. Vi har butiker över hela landet, e-handel samt grossistavdelning med egna varumärken. I sortimentet, med inte mindre än ca 6.000 olika artiklar, återfinns de övergripande varugrupperna: Sportkläder, Träningstillbehör, Träningsutrustning, Kosttillskott och Kampsportsartiklar. Våra ledord är inspiration, kunskap, kvalitet och resultat. 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Servicetekniker extra


Är Du en grym tekniker som älskar att träna?

Här har Du det perfekta extra jobbet.......

Budo & Fitness söker nu pålitliga servicetekniker för att hjälpa våra kunder med installationer och service av träningsutrustning.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökning, reparation samt underhåll av gym- och motionsmaskiner. Leverans med vår skåpbil och installation hos kund.

Vi ser att Du är självgående, ansvarsfull och uppskattar ett högt tempo, har hög arbetsmoral och är mycket noggrann. Du är tekniskt lagd och besitter ett stort maskinintresse. Du är en pålitlig och god medarbetare ser vi som en självklarhet.

Denna tjänst är ett extra arbete sm du kan planera in helt när det passar dig, under dagar, kvällar och helger helt enligt bokning.

Arbetstiderna är enligt vanligtvis vardagar inom raarna för 08.00-20.00 och helger 12.00-16.00.

 

Meriterande för tjänsten är:


- Gymnasietutbildning inriktning mekanik, elektronik, fordon eller motsvarande

- Truckkort A-B

- B-Körkort

- God förmåga av svenska i tal och skrift

- Elbehörighet och erfarenhet av servicerelaterat arbete

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

  

 

Ansökan 

Ansök via mailen info@budofitness.se, vi tar ej emot bilagor i ansökan pga virusrisken, vv klistra in all text direkt i mailet, tack!

Ange vilken tjänst Du söker i ämnefältet.

Läs mer på https://budofitness.se//om-oss.

 

 

Läs mer och följ oss gärna på Facebook  Instagram  Twitter  YouTube  LinkedIn