• Fri frakt/retur > 499:-
  • Kunskap & kvalitet
  • Fysiska butiker 
  • Ledande sedan 1992

Välkommen till Budo & Fitness Sport med allt för Din träning!

Träningsutrustning för företag

Företagsmotion

 

Bakgrund

Samhällstrenden visar tyvärr på växande sjuktal under de senaste åren, vilket har inneburit stora extrakostnader för både samhället och företagen. Trenden har i sin tur lett till ett dramatiskt ökat friskvårdsintresse bland både arbetstagare och arbetsgivarna. Alla åtgärder som leder till minskade sjukskrivningsdagar innebär stora vinster både socialt och ekonomiskt för individ, företag och samhälle.

 

Det är vetenskapligt bevisat att ett företag som tar hand om sin personal proaktivt och satsar på friskvård får en mer effektiv personal vilket leder till bättre produktivitet samt minskade kostnader för sjukfrånvaro. Det räcker med små minskningar av sjukfrånvaron, för att en satsning på friskvård ska vara lönsam i längden. Företagen kan räkna med att få tillbaka mellan tre och fem gånger pengarna mätt i positiva effekter som förbättrad arbetskapacitet, mindre sjukfrånvaro och minskad rehabiliteringsrisk.

 

För ett företag är skillnaden 300 000 kronor över en fyraårsperiod mellan en anställd som lever som en rökande soffpotatis och en medarbetare som har valt en bättre livsstil, utan rökning, med regelbundna mat- vanor och motion som håller kroppen igång. (Källa: Artikeln ’ Friskvård är företagsekonomiskt lönsamt’, Stefan Lundström, civilekonom och universitetsadjunkt samt föreläsare om friskvård och hälsa ute bland företag och myndigheter (skriven av Judith Jäderberg) från Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds tidning Långtidsfrisk, 2006)

 

När man är fysiskt inaktiv och har lägre syreupptagningsförmåga innebär det att ens fysiska prestationsförmåga är lägre. Friskvård ger helt enkelt mer skärpta, pigga och kreativa medarbetare.

 

Hälsotänket har blivit en naturlig del av affärsstrategin och bör vara en del i verksamhetsplaneringen för att ge maximalt resultat. För att få en friskare organisation krävs ett systematiskt och långsiktigt friskvårdsarbete. Det är viktigt att sätta upp ett uttryckt syfte och mål i hälso- arbetet och löpande analysera de framsteg de anställda gör.

 

 

Vårt åtagande

Budo & Fitness är en komplett leverantör av motionsutrustning åt företag och föreningar.

 

Vi har marknadens bredaste sortiment av träningsutrustning och kan tillgodose behovet från det lilla företaget/föreningen till ett fullkommersiellt gym.

 

Vårt koncept ”Träning för livet” innebär att vi tar fram ett konkurrenskraftigt förslag med utvalda produkter från de märken vi upplever passar just ert behov bäst. Självklart ordnar vi med finansiering, transport och installation samt ett serviceavtal som ger Er långsiktig trygghet. Slutligen bokar vi upp en licensierad PT (Personal Trainer) som introducerar Er till träningen på Er egen nya motionsanläggning.

 

Vi finns runt om i hela landet och kan därmed erbjuda personlig, snabb och effektiv service.

 

Närhet, ansvar & enkelhet – Det är så vi jobbar. Du får hjälp hela vägen fram! Budo & Fitness är branschens mest kompletta leverantör av gym och boxtillbehör. Vår ambition är att Ni som kund ska kunna beställa och få leverans från en dag till en annan.

 

 

Referenser

Försvarsmakten, Polismyndigheten , Räddningstjänsten, Friskis & Svettis, Sats, Nautilus, Bonnier, Ikea. 

 

Kontakt företagsmotion

Budo & Fitness Stores Scandinavia AB
Västbergavägen 4/Västberga Handel, 126 30 Hägersten

Tel: 08-673 33 50 eller Fredrik Halldén på 070-783 17 27
E-post: info@budofitness.se

 

Besök även Företagsmotion och Träning för livet!

 

 

Läs mer och följ oss gärna på Facebook  Instagram  Twitter  YouTube  LinkedIn